DAS – opravdový právník za pár kaček

DAS – opravdový právník za pár kaček

Nenechte si pošlapat vlastní práva! Právník se vám bude hodit.

Už jste se někdy ocitli v některé z níže uvedených situacích, nebo podobných, kdy by se hodila rada právníka, ovšem děsili jste se jeho hodinové taxy? Nebo vás právník odmítl, jelikož měl spoustu práce, nechal vás čekat a vy jste potřebovali poradit hned?

  • …dohadujete se s policistou a potřebujete „obhájit“ svá práva.
  • …obchod vám nechce uznat reklamaci a vy si myslíte, že na to máte právo.
  • …jde po vás zaměstnavatel a vy si s tím nevíte rady. Co si ještě může dovolit a kdy je právo na vaší straně?
  • …dělá vám soused problémy a už nevíte jak na něj?
  • …uvalili na vás neprávem exekuci.
  • …řada dalších situací, kdy si nevíte rady, zda je právo na vaší straně.

Co byste řekli tomu, když byste mohli využít 24 hodin denně – 7 dní v týdnu využít právních služeb a to jen za 82 Kč měsíčně? Služba PRÁVNÍ PORADENSTVÍ DO KAPSY od společnost DAS vám umožní vyžádat si právní rady telefonicky, emailem nebo písemně, ať už je den nebo noc, pracovní den, víkend či svátek. Nemusíte se už obávat, stačí zvednout telefon a nechat si odborně poradit ohledně jakékoli situace, která vám nastala ve vašem soukromém životě.

Potřebujete-li se zaměřit na konkrétní oblast, je možné využít specifické balíčky služeb:

  • právní ochrana BYDLENÍ – právní služby pro každého, kdo vlastní nebo si pronajímá nemovitost využívanou k soukromým účelům (byty, rodinné domy, chaty apod.)
  • právní ochrana VOZIDLA – pro každého, kdo vlastní vozidlo, a také pro ty, kterým ho půjčuje (pomáháme s vymáháním odškodnění od neukázněných řidičů, před neoprávněnými pokutami,  bráníme před neférovými prodejci…)
  • právní ochrana ZAMĚSTNANCE – pro každého, kdo pracuje v běžném zaměstnaneckém poměru (bráníme před neoprávněnou výpovědí, před neplatícím zaměstnavatelem, pomáháme s uznáním pracovního úrazu…)
  • právní ochrana SOUKROMÍ – pro každého, kdo chce mít jistotu při řešení každodenních sporů běžného života (pomáháme s neférovými prodejci, bráníme před nesériozními cestovkami, bráníme před lakomými pojišťovnami…)
  • právní ochrana ŘIDIČE – pro každého, kdo často řídí vozidla různého druhu, a to jak vlastní, tak vozidla svého zaměstnavatele nebo z autopůjčovny (bráníme před neoprávněnými pokutami, chráníme před lakomými pojišťovnami, pomáháme s vymáháním odškodnění od neukázněných řidičů…)
  • právní ochrana PRO PŘÍPAD ÚRAZU – pro každého, kdo chce žít aktivní život bez obav z případných rizik (pomáháme s uznáním pracovního úrazu, bráníme před nezodpovědnými majiteli chodníků, bráníme před lakomými pojišťovnami…)
  • právní ochrana BEZPEČNOSTNÍCH A OZBROJENÝCH SLOŽEK – pro ty, kteří vykonávají službu dle zákona o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, nebo o vojácích z povolání (bráníme před krácením služebního příjmu , bráníme před neoprávněným propuštěním, poradíme při šikaně nebo diskriminaci, pomáháme s uplatněním nároku při služebním úrazu…)

 

Michal Grygar, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 734 805 344

Dopřejte si právní služby jen za pár peněz měsíčně. Stačí mě kontaktovat a vybereme s vámi ten nejlepší balíček služeb. Varianty pro jednotlivce, partnery nebo celou rodinu jsou samozřejmostí.

Tags: ,

Kontakt

Ing. Michal Grygar
+420 734 805 344
michal.grygar@ovbmail.cz

Krnovská 40/54, Opava

Spolupracujeme